Post by imaradadber on Feb 10, 2022 6:15:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Lovey : Choose your otome story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód végtelen állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ My Lovey : Choose your otome story 2022 version ▞▞▞
Ez volt az egyik kedvenc alkalmazásom, mert IMÁDTAM a Sharehouse történetet (konkrétan Haberu!!). Szuper függő voltam a szórakoztató MiniGame játéktól is, ahol "aranyat" nyerhetsz, és folyamatosan és a munkaszünetemben is játszottam vele. De a legutóbbi frissítés szerint a minijáték megszűnik, és a fejezet végén már nem adnak kulcsokat. Ez úgy hangzik, mint egy trükk, amellyel lehetetlenné tenni az "arany" megszerzését más módon, mint a vásárlást. Ami tönkreteszi az egész légkört, amihez hozzászoktam.
MINDEN IDŐK LEGJOBB JÁTÉKA!!
My Lovey : Choose your otome story · EPHEMERAL -français- · On the Q.T. · EPHEMERAL -Deutsch- · EPHEMERAL -Italiano- · Secret Crush -片想い- · Holy Words by
Imádtam az összes történeted! Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy az újonnan hozzáadott Shinobi Kakuran Musou sztori folyamatosan összeomlik. Megköszönném, ha meg tudná javítani, mert alig várom, hogy eljátsszam ezt a történetet ♡
Nagyszerű játék. A legjobb dolog valaha
Elolvastam az alkalmazás első történetét, és elakadok a második fejezetnél. Amikor elkezdem a második fejezetet, az alkalmazás közeledik.
My Lovey : Choose your otome story Pustolovske igre xaf
Nagyon élvezem ezt a játékot. A kulcsok várakozási ideje ésszerű, és a rubinok is elérhetőek. A fejezetek nem túl rövidek, a művészetek pedig jók. Szeretnék egy naplót vagy történelem részt, ahol véletlenül kihagyott szöveget olvashatok, de ezt leszámítva a játék csodálatos.
Jigsaw Puzzles - puzzle games Dėlionė quzp
Mindkét történet tetszett. Köszönöm. Az összes karakterútvonalat elvégeztem, és az új frissítés még nem jelent meg. Csak így tovább, a srácok újratelepítik, amikor megjelenik az új történet.
Szerelmes ebbe! De bárcsak hosszabbak lennének a fejezetek, így ha sokat csinálsz egyszerre, ne használd olyan gyorsan a 12 billentyűt
Én: Bal felfelé, rózsaszín ujj velük* Fiúk: (ー_ー゛)
A történetek rendben vannak, de többnyire csak két lehetőség van, az egyik ingyenes, a másik pedig fizetni kell. Nem tudok tovább játszani, ráadásul nagyon nehéz érméket szerezni
Tetszik
Az egyik legjobb otome játék valaha😍😘 de nagyon hiányzik a mini játék.... mint nagyon!
Ez egy szórakoztató játék, amelyben bármikor élvezheti a nagyszerű grafikát és látványos anime dizájnt!
A kulcsok és a rubinok túl drágák
Ez jó, de...a drágakövek egy kicsit túl drágák, különösen ahhoz, hogy az epizódok valóban hosszúak legyenek, kicsit túl drágák lehet, hogy a drágakövek lehetnek "5 drágakövek" ahelyett, hogy minden választás "10-20" drágakő lenne, ami egy kicsit túlságosan túlárazott
Annyira szeretem, hogy mindannyian megcsinálták, és nem támogatom ❤️❤️
My Lovey : Choose your otome story Petualangan wsei
A spin-off a népszerű „Arcana Famiglia” sorozat most itt! ... Letöltés My Lovey : Choose your otome story .apk Androidra · My Lovey : Choose your otome
PlayStation Vita-játékok listája (M–Z) - Wikipédia
igazán?! csak 2 kulcsot kapsz? a fejezetek is olyan rövidek!! és még egy kulcshoz várnod kell pár órát!! Jobb értékelést adtam volna, ha reggel felkeltem volna 5 kulcsot vagy valami ilyesmit.. Lehet, hogy javítani akarsz rajta. Csalódott vagyok
Nagyon szeretem a történeteket, de a rubinok és a kulcsok ára túl drága. Szerintem csökkentse a rubin árát, hogy az emberek jobban élvezhessék történeteiket.
Kawaii
Kérjük, fizessen ránk a teljes történetekért. Utálom a prémium választásokért járó fizetést. A Voltage Inc valamiért sikeres...
Rajtam 'ead baz. Lássuk, Jézus ezúttal megmenti a visszapattanást.
fantasztikus
💕❤️🧚❤️💕❤️❤️💕💕🧚💕❤️🧚💕💕🧚
Imádom az alkalmazást! Tedd tovább, amit csinálsz!
Ez a valaha volt legrosszabb játék
A QT jó. Majdnem elkészült Keima útvonala, és dinamikájuk ♥♥♥♥♥ MC először kicsit irritáló, de később aranyos tsunná változott. Ha lesz rubinom, megcélozzam Hibikit, a poszterfiút. Nagyon remélem, hogy Minoru olyan, mint valami titkos útvonal, amit később kinyitnak... jó srác volt Keima útján. Profi tipp: Használd ki az összes kulcsot (csak üresen állnak vissza, és egyszerre legfeljebb 2-t), és játssz a minijátékkal, hogy érméket szerezz rubinvásárláshoz.
a fiúk olyan dögösek
Szeretem a történeteket és a művészetet, de a kulcsok és a rubinok túl drágák ahhoz, hogy megérjem. Az ingyenes érmék keresésére szolgáló rendszer is meglehetősen zűrzavaros. Mivel 10 kulccsal kezdesz, azt hittem, hogy ennyit kereshetsz idővel, de valójában csak kettőt kereshetsz egyszerre, ha várod az újratöltést, amit nagyon csalódás volt felfedezni. törölni fogom...
Bárcsak külön lennének a meccsek (