Post by imaradadber on Feb 10, 2022 6:30:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Hop: Kawaii Jump IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code crește toate ▞▞▞
▞▞▞ Happy Hop: Kawaii Jump 2022 version ▞▞▞
Motivul pentru care am 3 stele este ca am doua reclamatii. Unul, cea mai mare parte a pieptului care apare este pieptul obișnuit. Abia le pot obține pe oricare dintre cele tematice. În al doilea rând, această problemă tocmai a început recent. Când sar la blocul cuibului sau cum se numește, mor fără motiv. Îmi devine nervii pentru că încerc să obțin cei 1000 de hamei, dar continui să mori fără motiv.
Continui să iau aceleași animale mici, mi-am crezut că acest joc este bun😠
Punch Bob Παιχνίδια παζλ ybs
Imi place foarte mukt acest joculet este cute si foarte bun daca vrei sa ti se miște degetele rapid si trebuie sa fi atent e minunat recomand
Greu
Joc uimitor. Și probabil una dintre preferatele mele! Îmi plac personajele drăguțe și ideea de a le lăsa să aibă o mică casă. Mie și sora mea ne place să jucăm acest joc. Este cu adevărat distractiv!
Happy Hop: Kawaii Jump Arcade allu
Acest joc este atât de tare și chiar și offline, te poți relaxa și îl recomand cu siguranță
Numi place il ador e kawwai si daca ai niste problema cu mana poti sa te joci il iubesc
HAPPY ZONE · 2020-07-24. Happy Pet Story: Virtual Pet Game · 2021-12-21. Rappi · 2021-03-19. Happy Wheels · 2021-11-16. Happy Hop: Kawaii Jump.
Am descărcat acest lucru pentru că Kawaii Kitchen (același editor) mi-a promis o ținută gratuită dacă o fac. Minciuni! Înșelătorie!
Băieți, acest joc este atât de tare și drăguț, mai bine îl descărcați
Îmi place absolut acest joc, chiar dacă nu este public, îmi pot exprima sentimentele prietenilor și familiei, acest joc este uimitor. Sper că există mai multe actualizări pentru fiecare sezon.
Cred că este cu adevărat distractiv. Este nevoie doar de mult timp sau de mult joc pentru a obține stele pentru avatare noi
Happy Hop: Kawaii Jump Arcade uwa
Acesta este un joc super distractiv, simplu și drăguț, nu mă plictisesc niciodată de el și nu ocupă prea mult spațiu!
Deci jocul asta e minunat!!!!
Joc foarte drăguț, ușor de jucat și foarte captivant (: are o funcție frumoasă de personalizare a camerei, precum și mai multe modele adorabile de jucători. Bazat puternic pe reclame, dar dacă vă puteți permite 0,99 USD ((serios, doar 99 de cenți!!)) pentru un costum adorabil, care schimbă tema, chiar nu mai include reclame!! Recomand cu căldură acest joc tuturor celor care doresc să-și antreneze timpul de reacție, în timp ce se relaxează și se distrează (:
Acest joc este o ură dezgustătoare, așa a făcut un prost acest joc patetic, adică doar sari peste plictisitor puf🤮😡
telefonul mi-a resetat și nu-mi pot recupera miimos-ul. nu există o funcție care să facă acest lucru, sunt atât de dezamăgit, atât de multe deblocări au dispărut.
de fiecare dată când scrie descarcă această aplicație pentru ceva special! nu primesc nimic.
Acest joc este un mare consumator de timp. Dacă îți plac cu adevărat lucrurile drăguțe, acesta este jocul pentru tine. De asemenea, nu există atât de multe adaosuri.👍🏼
foarte drăguț grafică bună, sunt reclame dar nu atât de frecvente încât e enervant
Este fundad
Mi-a plăcut acest joc, a fost foarte drăguț, de fapt, în afară de reclame, cred că este un ucigaș cu adevărat distractiv
Foarte frumos, dar este foarte greu, așa că da, dar este un joc grozav și pierzi harts foarte repede, aceasta este singura mea problemă cu jocul, dar e ok
M-am plictisit după un timp dacă vrei părerea mea sinceră
Urăsc aceste reclame pentru lucruri de acasă
ie foarte greu jocul!
Este distractiv, dar cam plictisitor are nevoie de niveluri sau de unele obstacole
De ce nu mă lasă să descarc, chiar dacă mă joc, nu ar merge în joc
Este un joc foarte greu și provocator, dar are cele mai drăguțe personaje și este distractiv😍
Îmi place foarte mult jocul! Este atât de drăguț și distractiv!
Acest lucru este atât de bun, încât vă va testa cât de repede mâinile, timpul de reacție și viteza și vă va face să gândiți mai repede
Super dragut! Imi place!