(Android/iOS) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game περισσότερα all hack
Feb 10, 2022 6:33:53 GMT
Post by imaradadber on Feb 10, 2022 6:33:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερα all hack ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Το χειρότερο παιχνίδι...δεν θα πάρουμε άλλα αντικείμενα που αφήνουν ντόνατς στα πρώτα 20 επίπεδα...και τα γραφικά είναι σαν το καλύτερο παιχνίδι, αλλά στην πραγματικότητα είναι το χειρότερο παιχνίδι μην το εγκαταστήσετε
Πολύ ωραίο παιχνίδι μαγειρικής. Υπέροχα γραφικά!!!
Πολύ ωραίο παιχνίδι...πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι..τέλειο.. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι...οπότε κατεβάζετε το παιχνίδι... Παρακαλώ...το πρώτο εξαιρετικό παιχνίδι στον κόσμο
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Casual yjq
Λατρεύω τα παιχνίδια μαγειρικής. Αυτό το παιχνίδι είναι φανταστικό!!
Απλώς ανοίγω την εφαρμογή μου μετά την ενημέρωση και συνεχίζει να κλείνει. Διορθώστε το Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Fritidsspill swsd
Αυτό το παιχνίδι ενδιέφερε
Εντάξει
Σταμάτησε τη φόρτωση του παιχνιδιού.
Το παίζω για αρκετό καιρό τώρα και το απόλαυσα, αλλά τώρα αποθαρρύνθηκα ότι κόλλησε στο 99% τόσο απογοητευμένος
Πολύ καλό
Family Island - Game pertanian Santai lpft
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι μαγειρικής είναι διασκεδαστικό και προκλητικό
Του έδωσα 5 αλλά αυτό έχει αλλάξει..αυτό το παιχνίδι σταματά στο 99% και αρνείται να φορτώσει
Αν σας αρέσει η μαγειρική, δοκιμάστε αυτό και είναι τόσο ενδιαφέρον, γι' αυτό δοκιμάστε αυτό το παιχνίδι. Μου άρεσε τόσο τόσο τόσο τόσο πολύ.
Το υπέροχο παιχνίδι απολαμβάνετε πάντα το παιχνίδι και σας κρατά αφοσιωμένους.
Έχοντας bug .. Μόλις άνοιξα αυτό το παιχνίδι μια μέρα αλλά βρήκα ότι όλα είχαν γίνει επαναφορά ..και υπήρχε bug σε πελάτες .. ήταν όλα ξεκλειδωμένα ακόμα και εγώ δεν το έκανα .. αν επιλέξω ένα από αυτά δείχνει ότι έχει επιλεγεί αλλά όταν παίζω αυτός ο πελάτης δεν ήταν εκεί. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε έναν πελάτη σε σοβαρούς χρόνους .. μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά τώρα δεν συμπεριφέρεται σωστά
Απολαμβάνω το παιχνίδι ειδικά τις προκλήσεις καθώς ανεβαίνω τα επίπεδα
Δεν εχω παιξει ακομα αλλα το κατεβαζω τωρα ελπιζω να ειναι ωραιο.
Έχει κολλήσει εδώ κ ένα μήνα κ δεν φορτώνει τις πίστες,το απεγκατέστησα κ τέλος!
Δεν λειτουργεί πια ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί..
Θυμήθηκα γιατί έκανα απεγκατάσταση πριν από 1 χρόνο. Αδύνατες εργασίες στο εστιατόριο 2 . Συγγνώμη που έκανα ξανά εγκατάσταση. Αντίο.
Το μισώ αυτό το παιχνίδι 😡😠 γιατί τελειώνω 70 επίπεδα και παίζω την επόμενη μέρα, βλέπω ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει από την αρχή
Είναι γεμάτο προσθήκες. Δεν αξίζει τον κόπο.
Πολύ καλό παιχνίδι
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Έφτασα σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και τώρα δεν σου επιτρέπει να μαγειρέψεις το φαγητό γιατί όταν πατηθεί το φαγητό δεν μπαίνει στο τηγάνι για να ψηθεί. Έκανα επανεγκατάσταση αλλά και πάλι δεν λειτουργεί. Τόσο απογοητευτικό.
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Казуални lys
Πάντα διασκεδαστικό με πολλές ευκαιρίες για αναβάθμιση εξοπλισμού. Ενα από τα αγαπημένα μου.
Θα ήταν εξαιρετικό αν δεν κολλούσε συνεχώς. Αναγκαστικά το διαγράφεις και όταν κάνεις ξανά εγκατάσταση σε πηγαίνει αρκετά ταμπλό πίσω γιατί δεν μπορεί να φορτώσει τα προηγούμενα δεδομένα. Κρίμα! Θα ήταν υπέροχο, αλλά πρέπει να κάνετε unistall αρκετά συχνά γιατί δεν τρέχει. Όταν κάνετε επανεγκατάσταση, θα πρέπει να παίξετε ξανά πολύτιμα επίπεδα που το παιχνίδι θα έπρεπε να έχει αποθηκεύσει. Η φόρτωση δεδομένων αποτυγχάνει!!
Nagstop kc sa 99% επίπεδο 45
Το φαγητό φαίνεται νόστιμο. Αρκετά προκλητικό στα υψηλότερα επίπεδα. Απλώς μην σας αρέσουν αυτές οι περίεργες διαφημίσεις "δωρεάν μετρητά" και οι ψεύτικες ελεγμένες διαφημίσεις εφαρμογών που εμφανίζονται τόσο συχνά και φαίνονται σαν απάτες.
Πολύ ωραίο παιχνίδι. αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις!
Συνεχείς δυσλειτουργίες. Ξοδέψτε πολύτιμους λίθους που έχετε κερδίσει μέσω διαφημίσεων και, στη συνέχεια, δημιουργείται τεράστιο αρνητικό υπόλοιπο πολύτιμων λίθων. Παρακολουθήστε διαφημίσεις που είναι αδύνατο να κλείσουν. Δεν θα απαντήσει σε σχόλια στη σελίδα Facebook.
Είναι πολύ υπέροχο παιχνίδι ☺️☺️
η χειρότερη εφαρμογή..όταν ολοκληρώνουμε κάποιο επίπεδο..πάλι έρχεται από το πρώτο επίπεδο..σπατάλη χρόνου..
Μου αρέσει αυτό και ο Coyld εθίζομαι! Ωστόσο, χρειάστηκε να φορτώσω ξανά το παιχνίδι τις τελευταίες 2 ημέρες μόνο για να το παίξω και δεν με αφήνει να συνδεθώ στο facebook μου, ώστε η πρόοδός μου να μην αποθηκευτεί!! Μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι!
Μόλις άρχισα να παίζω ρωτήστε με αργότερα πώς μου αρέσει...RIP OFF
είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά φτάνει στο 99% και δεν φορτώνεται πλήρως και χρειάζεται για πάντα για να τελειώσει και είναι πλήρως ενημερωμένο
Δούλευε και έπαιζε για πολλές ώρες αλλά μόλις φορτώνει στο 99% και έχει κολλήσει. Μπορώ να δω ότι είχε μια αναβάθμιση σήμερα, οπότε αυτό έχει προκαλέσει ένα σφάλμα. Ας ελπίσουμε ότι οι προγραμματιστές θα διορθώσουν σύντομα.