Post by imaradadber on Feb 10, 2022 6:45:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugelį ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
Labai geras žaidimas, šiek tiek painu naršyti ir išmokti tam tikrų dalykų funkcijas. Bet tai išmoksti po kurio laiko, man tiesiog nepatinka, kaip žvaigždės kartais verčia mane nuolat spustelėti ne tą.
Įdomus žaidimas, kuriame visada rasite ką nors naujo
Viskas gerai, bet reikia priešingos rūdos mainų - didesnių rūdų į mažesnes. Atnaujinimas: praėjo seniai, nes mes, žaidėjai, to prašėme. Kasyba yra labai nesubalansuota. Tačiau čia pokyčių nėra. Pirkti tik daugiau dalykų.
Tvirtas sujungimo žaidimas su smagiu valiutos valdymu. Vienintelis nepatogumas yra tas, kad nėra vietinio 16:10 palaikymo, todėl mano „Tab S7+“ žaidimo rėmas yra vienas iš pagrindinių. Puikus žaidimas kitaip!
Kiekvieną kartą, kai atidarau programą, aš užstringa. Aš negaliu žaisti žaidimo. NEGALIU ŽAISTI ŽAIDIMO, net jei norėčiau... cvsvb
Labai gerai įrengtas. Atlygis naujiems žaidėjams yra teisingas. Išdėstymas yra įdomus ir lengvai išmokstamas.
Per daug bandymų ir klaidų situacijų atsisakiau žaidimų mobiliesiems. MNS2 yra gana gražus „pasiimti ir eiti“ žaidimas. Žinau, kad ten yra daug pavadinimų, panašių į MNS2 žaidimo stilių, bet manau, kad jie tai pavyko šiek tiek geriau nei kiti. Puikus darbas, kūrėjai. Vienintelis dalykas, kurį galiu pastebėti, yra tai, kad nėra galimybės rankiniu būdu „užsiregistruoti“, tiesiog turiu palaukti 10 minučių, atrodo, kad jis pasirodys. O, ir galbūt šiek tiek daugiau aukso neprisijungus. Dėkoju
✌️
Dieve, šis žaidimas yra geriausias! Jokių reklamų ir nemokami brangakmeniai naujiems žaidėjams suteiks jiems didelių pranašumų, taip pat puikus žaidimas 100/10.
Fusion d’étoiles de ninja 2 Jeux de rôles hgr
Omgg, man labai patinka tavo žaidimas, tu padarei auto craft nindzių žvaigždę, kuri yra tokia šauni, ir aš gavau sappire ninja žvaigždę, bet ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą 👍👍👍💪💪
Apskritai neįtikėtinai gerai, bet kažkas tiesiog atrodo... ne taip. Dar nežinau kas tai, bet vis tiek geras žaidimas.
tik trys (žinau kodėl)
Pats žaidimas yra geras, bet pradžioje turėtumėte pateikti žmonėms išsamesnį paaiškinimą. Išskyrus tai, kad kai supranti, ką ir kaip daryti, žaidimas bus gražus ir sklandus
Gerai padirbėjai! Štai viena tobulinimo idėja. Padėkite dar lengviau suprasti, kokia vertinga yra žvaigždė nindzė. Kartais man atrodo, kad aš tiesiog atsitiktinai sujungiu panašiai atrodančias nindzias žvaigždes. Būtų malonu pamatyti skaičių (1, 2, 3, 4... arba 1, 2, 4, 8...) ant žvaigždės.🤷
Pats žaidimas yra geras, bet kodėl mano pažanga prarandama kiekvieną kartą, kai uždarau žaidimą ir vėl jį atidarau. Manoma, kad jis turi būti prijungtas prie google, bet dėl tam tikrų priežasčių beveik visi, jei mano pažanga buvo dingusi, buvo imtasi ir nedidelių pirkinių, tokių kaip skelbimų pašalinimas. Negalima sakyti, kad tuščias žaidimas, kuris negali išlaikyti progreso, yra per geras.
Aš nesuprantu, kodėl jam reikalingas interneto ryšys, jis yra vieno žaidėjo, kaip kodėl?
Tikėjausi, kad brangakmenių nėra 69400, o buvo 69421
reikia sparčiojo mygtuko, kuris veiktų su skelbimais
Geras žaidimas, nepasakyčiau, kad sukelia priklausomybę, bet jį žaisti smagu
Mergeninjastar2
Gud 🗡️
Puikus žaidimas, jokių klaidų.
Atsitiko kažkas gero, aš pirkau daiktus, tada ką nors nusipirkau ir tai suteikė man begalybės žvaigždžių ir viską pagaminau per vieną sekundę
Nuostabus žaidimas. Tiek daug dalykų reikia nuveikti... Vis dar daug ko trūksta. Pridėkite daugiau užduočių ir įvykių
Sutaisius bus redaguojamas. Žaidimas įstrigo ir man sako, kad turiu atnaujinti, bet naujinimo nėra. Išleidau pinigus ir esu nusivylęs, kad trūksta informacijos ar išsamios informacijos, kodėl taip nutinka.
Gražus žaidimas
Galima naudoti šiek tiek daugiau ankstyvo žaidimo balansavimo, nes pradžioje yra per daug informacijos ir išteklių, todėl pažanga yra lėkšta.
Neblogas nedidelis tuščiažodžiavimo žaidimas, palieku jį veikti žaisdamas ką nors kita, o visa kita padaro žaidimas. Vienintelis sunkumas, kurį turiu, yra tai, kad jis neleidžia jums pagreitinti automatinio susijungimo greičio viršijant tam tikrą kiekį ir taip sulėtina jūsų galimybę tuščiai kurti naujas žvaigždes. Pakeiskite thT ir įvertinčiau jį 5 žvaigždutėmis.
Viskas gerai? Meniu labai sudėtingas, bet smagu žiūrėti, kaip skraido žvaigždės
Iki šiol man tai tikrai patiko. Tiesiog norėčiau, kad, kaip ir dauguma žaidimų, iš esmės nebūtų „mokėjimas už pergalę“. Bet jei jūsų pacientas, tai nėra blogai. Nors ilgai nežaidžiau
Ahhhh
hhjj
Linksmas žaidimas. Turi daug skirtingų išteklių klasių. Gana sunku tiksliai suprasti, kur sutelkti dėmesį dėl to.
Kitas puikus žaidimas, kurį galiu šlifuoti amžinai, tik vienas pasiūlymas, o gal pokalbis? (Taigi, tai buvo po to, kai parašiau šią apžvalgą, todėl šiandien prisijungiau ir negavau jokios monetos, bet gavau prisijungimo informaciją. kažkaip keista, bet aš vis tiek galiu šlifuoti, kad gaučiau daugiau monetų, taigi viskas gerai (taigi aš kažką sugalvojau... iš tikrųjų tai neduoda man visų monetų, bet ir nepadeda manęs į žaidimą, tai gana keista ir aš jus informuoju, rasiu dar ką nors, tik iki pasimatymo
Tai gana smagu ir yra daug ką nuveikti žaidžiant tuščiąja eiga, tiesiog norėčiau, kad aukso lašo atnaujinimas išlaikytų tokią funkciją kaip HP ir ATK.
Puikus žaidimas pagal numatytuosius nustatymus, koncepcija yra tinkama. Nors manau, kad tos užduotys gali jums per daug padėti, tai vis tiek veikia. Vis dėlto, jei tai yra tuščiosios eigos žaidimas, aš nemačiau, kad jis veikia, o gyvenimo kokybė pasikeistų.
Žaidimas yra gana kietas, nors aš labai noriu Naruto žaidime. Žaidimas taip pat yra gana šaunus ir, kiek yra monstrų ir shurikenų, negaliu nustoti žaisti. Žodžiu kiekvieną kartą, kai žaidžiu, esu toks: noice. Taigi tęskite puikų darbą Redaguoti: aš jau kurį laiką žaidžiau ir norėčiau, kad kovos katės prisijungtų prie naminių gyvūnėlių skyriaus. Būtų puiku, jei pridėtumėte juos visus, nors tai reikalauja daug darbo. Taip pat norėčiau, kad kasdienis brangakmenis būtų daug didesnis.
Padorus mažas žaidimas, perspėkite, nors iš pradžių jis gali atrodyti lengvas, tačiau laikui bėgant jis tampa daug nerimastingesnis ir, deja, jis tikrai neveikia, kai žaidimas nėra atidarytas
JIS NUOLAT STRŪNA Aš net negaliu žaisti, tai būtų buvęs puikus žaidimas, bet jis neveikia, jei jį ištaisysite blogai, suteikite jam penkias žvaigždutes
Man labai patinka šis žaidimas iki šiol! Naujų atnaujinimų įsigijimo tempas yra tinkamas, o balansas tarp afk ir aktyvaus žaidimo yra pakankamai geras. Man patinka pikselių meno stilius, daug geriau nei mobiliesiems žaidimuose populiari plastikinė išvaizda. Yra daug būdų, kaip įsigyti visus žaidimo išteklius, net jei norėčiau, kad kasykla būtų šiek tiek prieinamesnė (ar įmanoma per dieną ją išbandyti dar kartą?).
Na, tai gana geras žaidimas, bet problema yra ta, kad tu manai, kad tai turės problemų ne, man tiesiog patinka žaidimas
Neapsigaukite dėl pradinio brangakmenių kiekio, pradedančiojo žavesio išlieka 50 tūkst. etapų. Kančia yra begalinė
Ummm geras žaidimas, bet mano žaidimo prisijungimas užtrunka labai ilgai, bet vertas
Cat dengan pewarnaan angka Papan sia
Kc
좋다
Iš pradžių tai šiek tiek glumina, palyginti su pirmuoju, bet labai smagu
Apskritai tiesiog geras laiko gaišimas
Gana standartinis tuščiosios eigos žaidimas
Tai labai geras žaidimas ir man jis patinka, aš esu toks priklausomas